Ruokalista

Viikko 6| 03.02.-09.02.25

Lounas klo 11.00 – 12.30.
Hinta 10,90 € , Keittolounas 7,40 €
MAANANTAI: Possun murekeleike (,L), Juuressosekeitto (G,L), Luumukiisseli (G,L)

TIISTAI: Curry-broileripasta (,L), Makkarakeitto (G,L), Karpalorahka (G,L)

KESKIVIIKKO: Paneroitu kalapala (L), Juustoinen riistakeitto (G,L), Omena-vadelmakeitto (G,L) 

TORSTAI: Kanapojan paistileike (G,L), Hernekeitto (G,L), Pannukakku (L) + hillo

PERJANTAI: Nakkistroganoff (L), Lohikeitto (G,L), Kookoskiisseli (G,)

LAUANTAI: Jauheliha-perunasoselaatikko (G,L), Hedelmäkiisseli (G,L)

SUNNUNTAI: Metsästäjän lihapata (,L), Mustikkarahka (G,L)

 

Viikko 7| 10.02.-16.02.25

 

MAANANTAI: Jauhemaksa- /jauhelihapihvit (,L), Kanakeitto (G,L), Raparperikiisseli (G,L)

TIISTAI: Makaronilaatikko (-), Bataattikeitto (G,L), Mangomousse (G,L)

KESKIVIIKKO: Ylikypsä kasslerpaisti (G,L), Tomaattikeitto (G,L), Appelsiinikiisseli (G,L)

TORSTAI: Hawajin leike (,L), Koskenlaskijan kalakeitto (G,L), Vispipuuro (,L)

PERJANTAI: Pesto-tomaatti broileri (G,L), Nakkikeitto (G,L) , Vadelmarahka (G,L)

LAUANTAI: Sianlihaperunalaatikko (G,L) ,Jäätelö (G.L)

SUNNUNTAI: Täytetty jauhelihapihvi (,L), Mansikkakiisseli ( G,L)

 

 

 

 

 

Kymijoen Hoiva Ry