Ruokalista

Viikko 16| 14.04.-20.04.25

Lounas klo 11.00 – 12.30.
Hinta 10,90 € , Keittolounas 7,40 €
MAANANTAI: Makkarapihvit (G,L), Porkkanasosekeitto (G,L), Omenakiisseli (G,L)

TIISTAI: Aura-broileripasta (,L), Kalakeitto (G,L), Paahtovanukas (G,L)

KESKIVIIKKO: Smetana kala (G,L), Lihakeitto (G,L), Vispipuuro (,L) 

TORSTAI: Kanapojan paistileike (,L), Hernekeitto (G,L), Ohukaiset (L) + hillo (G,L)

PERJANTAI: Ylikypsä kassler (,L), Hedelmäsalaatti (G,L), + vaniljavaahto (G,L)

LAUANTAI: Lohikiusaus (G,L), Persikkakiisseli  (G,L)

SUNNUNTAI: Lammaspihvit (L), Mämmi (,L)

 

Viikko 17| 21.04.-27.04.25

 

MAANANTAI: Rosmariini broileri (G,L), -(G,L), Appelsiinirahka (G,L)

TIISTAI: Metsästäjän lihaperunapaistos (G,L), Juusto-kasviskeitto (G,L), Marjakiisseli (G,L)

KESKIVIIKKO: Täytetty kalaleike (,L),  Jauheliha-pastakeitto (L), Herukkakeitto  (G,L)

TORSTAI: Hawajin leike (,L), Nakkikeitto (G,L), Raparperihyve (L) + vaniljavaahto (G,L)

PERJANTAI: Smetanapossu (,L), Kalakeitto (G,L) , Mansikka-appelsiinikiisseli (G,L)

LAUANTAI: Makkarapannu (G,L) ,Hedelmärahka (G.L)

SUNNUNTAI: Broilerin paistileike (G,L), Mustikkasoppa ( G,L)

 

 

 

 

 

Kymijoen Hoiva Ry