Hyvinvointiasema Sarastus

Valtatie 10, 46900 Inkeroinen
puh. 040 5360 156
Karttalinkki

Kymijoen Hoiva ry:n tiloissa, Valtatie 10, toimii HYVINVOINTIASEMA SARASTUS.

Avoinna arkisin klo 9-14.30.

Hyvinvointiasema on avoin kohtaamispaikka kaikille ikäihmisille. Tarjolla on vaihtuvan ohjelmatarjonnan lisäksi opastusta ikääntyneiden palveluihin ja arjen apuun sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tiloista löytyy myös verenpaineen itsemittauspiste. Tervetuloa tutustumaan, seuraamaan ohjelmia ja solmimaan uusia tuttavuuksia! Tästä löydät Sarastuksen esitteen: Esite

Hyvinvointiasemalla toimii myös Nettitupa, joka on avoinna arkisin klo 10-12. Tarjolla on henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa tietokoneiden, tabletin ja älypuhelinten käyttöön liittyvissä asioissa. Vapaaehtoiset vertaisohjaajat sekä palveluohjaaja opastavat maksutta, ilman ajanvarausta ja luottamuksellisesti.  Voit tulla Nettitupaan käyttämään tietokonetta myös omatoimisesti. Tästä löydät Nettituvan esitteen: Nettitupa

Palveluohjaaja Emma Kujalan tavoitat numerosta 040 536 0156 (klo 9-14:30)
tai sähköpostitse: hyvinvointiasema@kymijoenhoiva.fi
Ohjelmasta ilmoitetaan myös Kouvolan Sanomien tapahtumapalstalla ja verkkolehdessä, samoin Keskilaakson verkkolehdessä ja Kymenlaakso.nyt -tapahtumapalstalla. Paperisia ohjelmia saat hyvinvointiasemalta.

Tulevia ohjelmia:

Sarastuksen tiloissa taidenäyttely marraskuun ajan,  Elena Palmroos: Harmoniaa etsimässä

Marraskuu 2019

Digiopastusta marraskuussa

Kuulon lähipalvelu

MUISTOISSA TAIKAA -MENNYTTÄ AIKAA 
Sarastuksessa on käynnissä hanke Muistoissa taikaa -mennyttä aikaa, jossa kerätään ikääntyvien paikallismuistoja verkkosivuille kaikkien vapaaseen käyttöön.

SEURAAVA MUISTELUTILAISUUS ON:Torstaina 14.11.2019 klo 9.30-11 muistellaan Anjalan ja Ummeljoen alueita. HUOM! KELLONAIKA!
Tiistaina 19.11.2019 klo 13-14.30 muistellaan Sippolan aluetta ja
Torstaina 21.11.2019 klo 13.30-14.30 muistellaan Myllykosken aluetta. HUOM! KELLONAIKA!

Tämän jälkeen muistelutilaisuudet päättyvät tältä vuodelta. Jatkamme sivuston käyttöä ja muistojen lisäämistä hyvinvointiasemalla myös ensi vuonna, hieman eri tavoin.

Lämmin kiitos tilaisuuksiin osallistuneille! Tutustukaa hankkeen verkkosivuihin ja muistelkaa yhdessä läheisten ja ystävien kanssa lisää. Jos haluatte, voi muistoja tuoda hyvinvointiasemalle, lisäämme ne verkkosivuille.

Hankkeen esite: Muistoissa taikaa -mennyttä aikaa
Kurkista verkkosivuille tästä: https://muistoissa.webnode.fi/