Hyvinvointiasema Sarastus

Valtatie 10, 46900 Inkeroinen
puh. 040 5360 156
Karttalinkki

Kymijoen Hoiva ry:n tiloissa, Valtatie 10, toimii HYVINVOINTIASEMA SARASTUS.

HUOM! HUOM! HUOM!

HYVINVOINTIASEMA SARASTUS PIDETÄÄN SULJETTUNA 31.7.2020 ASTI KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN JA RISKIRYHMIEN SAIRASTUMISEN VÄLTTÄMISEKSI!

Avoinna arkisin klo 9-14.30.

Hyvinvointiasema on avoin kohtaamispaikka kaikille ikäihmisille. Tarjolla on vaihtuvan ohjelmatarjonnan lisäksi opastusta ikääntyneiden palveluihin ja arjen apuun sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tiloista löytyy myös verenpaineen itsemittauspiste. Tervetuloa tutustumaan, seuraamaan ohjelmia ja solmimaan uusia tuttavuuksia! Tästä löydät Sarastuksen esitteen: Hyvinvointiasema Sarastus

Hyvinvointiasemalla toimii myös Nettitupa. Tarjolla on henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa tietokoneiden, tabletin ja älypuhelinten käyttöön liittyvissä asioissa. Vapaaehtoiset vertaisohjaajat sekä palveluohjaaja opastavat maksutta, ilman ajanvarausta ja luottamuksellisesti tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-12. Palveluohjaajalta saat ohjausta arkisin klo 9-14.30. Voit tulla Nettitupaan käyttämään tietokonetta myös omatoimisesti. Tästä löydät Nettituvan esitteen: Nettitupa

Palveluohjaaja Emma Kujalan tavoitat numerosta 040 536 0156 (klo 9-14:30)
tai sähköpostitse: hyvinvointiasema@kymijoenhoiva.fi
Ohjelmasta ilmoitetaan myös Kouvolan Sanomien tapahtumapalstalla ja verkkolehdessä, samoin Keskilaakson verkkolehdessä ja Kymenlaakso.nyt -tapahtumapalstalla. Paperisia ohjelmia saat hyvinvointiasemalta.

Tulevia ohjelmia:

MUISTOISSA TAIKAA -MENNYTTÄ AIKAA

Hanke sai Kouvolan kaupungin Vuoden Vanhusteko- tunnustuksen 4.12.2019.
Katso tästä lisää aiheesta: Vuoden Vanhusteko 2019

Muistelutilaisuudet ovat päättyneet tältä vuodelta. Jatkamme sivuston käyttöä ja muistojen lisäämistä hyvinvointiasemalla myös ensi vuonna, hieman eri tavoin.

Lämmin kiitos tilaisuuksiin osallistuneille! Tutustukaa hankkeen verkkosivuihin ja muistelkaa yhdessä läheisten ja ystävien kanssa lisää. Jos haluatte, voi muistoja tuoda hyvinvointiasemalle, lisäämme ne verkkosivuille.

Hankkeen esite: Muistoissa taikaa -mennyttä aikaa
Kurkista verkkosivuille tästä: https://muistoissa.webnode.fi/