Kymijoen Hoiva ry - Logo

Kymijoen Hoiva ry on perustettu vuonna 1975. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vanhusten ja vammaisten henkilöiden aineellista ja henkistä hyvinvointia.

Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa järjestämällä asuntoja, tuottamalla sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja vanhusten ja vammaisten henkilöiden kotona ja hyvinvointiasema Sarastuksessa, sekä järjestämällä monenlaista virkistystoimintaa.

Yhdistykseen kuuluu sekä yhteisö- että henkilöjäseniä. Yhdistyksellä on vuosittain kaksi yleiskokousta, joissa jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan. Yhdistyksen hallitus kokoontuu 4 – 5 kertaa vuodessa.

Haluathan päästä vaikuttamaan?
Liittymällä yhdistyksen jäseneksi pääset vaikuttamaan toimintaa koskeviin päätöksiin!

– henkilöjäsen 15 € / vuosi
– henkilön ainaisjäsenyys 150 €
– yhteisöjäsenyys 35 € / vuosi
– yhteisön ainaisjäsenyys 350 €

Ota yhteys toimisto@kymijoenhoiva.fi tai soittamalla 05 211 5500, niin kerromme lisää.

Hallitus: Varsinaiset jäsenet 2017
Sakari Vainio, puheenjohtaja