Blogi

Kello lähenee aamulla kuutta, kun Ravintola Syreenin valot syttyvät.
Ensimmäiset työntekijät saapuvat työpaikalleen
ja pian jo kahvin tuoksu leijailee talossa.
Keittiö on kodin sydän, niin myös Kymijoen Hoivalla.
Henkilökunta on paikalla joka päivä valmistamassa maistuvia ruokia. Keittiön yhteydessä olevassa kahviossa voi nauttia kahvia tuoreitten leivonnaisten kera, sekä tavata samalla tuttuja.
Ravintola Syreenissä leivotaan kahvileipiä päivittäin,
myös mukaan ostettavaksi.

Aamupalaa, lounasta ja päivällistä valmistetaan talon asukkaille,
ulkopuolisille ruokailijoille sekä ateriapalvelun asiakkaille.
Hyvä ruoka, parempi mieli sanottiin joskus jossain mainoksessa.
Näin me myös Ravintola Syreenissä ajattelemme.

Torstaisin on lounaalla tarjolla meheviä pihvejä ja leikkeitä, perjantaisin valmistamme pizzoja kotiin vietäväksi tai paikalla nautittavaksi. Muutaman kerran vuodessa laitamme pöydät notkumaan herkuista. Silloin katamme ruokasalin puolelle noutopöydän, jossa on teeman mukaisia ruokia, tuttuja sekä
myös hieman erilaisiakin.
Pian on taas Joulupöytämme vuoro,
tänä vuonna se katetaan to 20.12.18.
Kannattaa tulla herkuttelemaan.

Ja jos ei jaksa tulla Ravintola Syreeniin ruokailemaan, niin ei hätää.
Reipas ateriakuljettajamme Merja
toimittaa ateriat teille kotiin.
Samalla hoituvat myös kauppapalvelun asiat, jos kauppaan ei pääse itse menemään. Kauppapalvelumme toimittaa kauppaostokset kaupasta kotiin
kerran viikossa.

”Tuoksu nenää kutittaa,
vesi kieleen herahtaa,
vatsakin jo murahtaa,
mitä tänään tarjotaan?”

Näillä sanoilla toivotan kaikki tervetulleiksi ruokailemaan Ravintola Syreeniin!

 

Seuraavaksi saamme kurkistaa toimiston maailmaan.
Mitä palveluja he tarjoavat asukkaille ja asiakkaille?

20.11.2018 Minna Mäkelä, ruokapalveluesimies

Lue edelliset blogitekstit täältä:

15.3.2018

26.4.2018

15.6.2018

6.8.2018

24.10.2018